Voor het 10e jaar wordt aan de bolbaan van IJzendijke het Mauritstoernooi georganiseerd van 13 tot en met 16 juli.

Zaterdag staat in het teken van een grote opening met medewerking van het militaire orkest Garde Grenadiers en Jagers. Na de opening verzorgen zij een wervelend optreden. Verder is er deze dag van alles te beleven, zoals niet te missen optredens (vanaf 18.00 uur) van Sjakco de Braal en Showgirls on Stage.

Zondagmiddag is het de beurt aan de vrijwillige brandweer die het publiek trakteert op een grote demonstratie. Ook is er een mini foodtruckfestival waar diverse lekkernijen te verkrijgen zijn. Om 15.00 uur kun je meedoen aan de bolling voor niet-bollers, van 17.00 uur tot middernacht top entertainment met Reginald Peene, Freddy Marcus, Dirk en Willy Sommers. Op maandag volgt dan de laatste dag van 10 jaar Mauritstoernooi.

We willen dan ook in stijl afsluiten en doen een beroep aan alle “Tiekenaren” om deze laatste dag massaal onze feesttent te bezoeken. We hebben een slotdag met ook nu weer topartiesten als Martijn de Clerck, André Boot, Lesley Williams als André Hazes en een slotoptreden van Stef Ekkel. Tussen dit feestgedruis door zullen Guido Metsers en Francois Babijn de replica’s uitreiken van ‘onze’ schakende Prins, ‘de Koningin’, aan de winnaars van de Mauritsbolling. Van zaterdag tot maandag is er dagelijks om 14.00 uur een bolling buiten voor de specialisten, binnen voor de recreatieve bollers, het friethuisje van Greta en natuurlijk de bar in de kantine van de bolbaan en de feesttent.