Rianne Hirdes was al een tijdje op zoek naar een nieuwe ruimte als gewichtsconsulente.

Toen ze zag dat de oude gemeentewerkplaats in IJzendijke te koop stond was ze meteen verkocht. Met haar man Gerard, zoons, vader en schoonvader hebben ze ruim 3 maanden keihard gewerkt om de voormalige werkplaats op te knappen. Dit liep ook nog eens allemaal volgens planning. "Deze mannen verdienen écht een lintje!".

Het resultaat mag er dan ook zijn. De ruimte beneden is voorzien van een nieuwe strakke betonnen vloer, boven is er een kunststof vloer gelegd speciaal voor sportscholen. Ook is de voorgevel voorzien van een glazen deur waarmee de sporters een mooi uitzicht krijgen op het ravelijn.

Wat opvalt binnen is het thema de fiets. Er hangen 2 fietsen in de ruimte, waarvan één fiets van Pol van de Vijver en Pol van de Vijver (junior) is geweest. Dit thema is ontstaan vanuit de passie voor fietsen. In de weken voor de verbouwing was Rianne dan ook regelmatig te vinden op de racefiets of de mountainbike.

In de nieuwe zaak van 'In Vorm' zijn jong en oud welkom om te komen sporten. Iedereen met interesse in sport en beweging is welkom om aanstaande donderdag tussen 13u tot 21u een kijken te nemen in de voormalige werkplaats.

 

Foto door Mike Pagé voor IJzendijke Mauritsstad